Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Clasicó

2013.02.26. 12:43 eMTé

Ma este 9-kor újra összecsap a Barcelona és a Real Madrid. Ezúttal a Király Kupa elődöntőjének visszavágóját játszák a Camp Nouban. 1-1-ről indul a derbi.

Az elmúlt évek Clasicó-cunamija után lassan-lassan eljutunk oda, hogy már a legelvakultabb szurkolók sem tudnak lelkesedni egy Barcelona-Real Madrid mérkôzésért. A játékosok valószínűleg halálra unják már egymást. A sportnapilap is megpróbált valami újat kitalálni, és nem Messi-CR csataként aposztrofátja a meccset (mint az elmúlt tizenvalahányat). Ráadásul 4 nap múlva újra összecsap a két gárda. Szombaton délután bajnoki a Bernabeuban. Na az aztán igazán tét nélküli meccs lesz, Madridban már senki sem hisz abban, hogy be lehetne hozni a Barcelona 16 pontos előnyét. Ráadásul pár napra rá, a Real Madrid lejátsza az eddigi idény legfontosabb meccsét. A Manchester United elleni BL-visszavágót nem a legjobb pozícióból várják a fehérek, hiszen hazai pályán csak 1-1-et játszottak. Tehát a Madrid idei idénye egy bô hét alatt eldölhet. És ôszintén szólva, sem a Király Kupában, sem a BL-ben nem ôk tûnnek az esélyesebbnek, legalábbis az eredmények alapján. Persze a Barcelona sincs csúcsformában, az elmúlt 10 meccsbôl, mindössze ötöt nyertek meg, és köztük van egy igencsak fájó milánói zakó. Mintha elkezdett volna csikorogni a gépezet, és hát valljuk be Rourával a kispadon nem is lehetett túl sokat várni.

Vilanova.jpegVilanova - New Yorkból figyel

 

Mindenesetre az ilyenkor megszokott nyilatkozatháború már elkezdôdött, érdekes módon most nem Mourinhó kezdta, ahogy azt már megszokhattuk, hanem az ideiglenes katalán tréner, Jordi Roura. Már a mérkôzés elôtt odaszúrt a játékvezetônek, persze Mourinho cinikus riposztja sem maradhatott el.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr395106315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodbalista (törölt) 2013.02.26. 13:24:17

Csupaszív mérkőzésre számítok.

miller draft 2013.02.26. 19:05:55

Ha lenne ásítós ikon most dobnék egyet.

maribor 2013.02.27. 04:41:10

Kérdezném a szerzőt, akar-e róla-e beszélni-e?
süti beállítások módosítása