Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A 140 kilométer per órás kezdődobás

2013.06.22. 21:16 A szerethető dózsás

Javában tart a baseball idény. A focimeccs kezdőrúgásához hasonlóan a baseball meccset is gyakran egy híres ember kezdődobásával kezdik. Az alábbi videón Bush és Obama dobása mutatja, hogy miről van szó. Egy amatőrnek (bár Bush baseball csapat tulajdonos volt) ez a dobás nem könnyű és gyakran az elkapónak kell ügyeskednie, hogy ne maradjon szégyenben a kezdődobás elvégzője.

Colin Kaepernick, a San Francisco 49ers quarterback-je azonban olyan sportoló akiről túlzás nélkül állítható, hogy bármilyen sportban megállná a helyét. Meg aztán a majdnem fél kilogramm súlyú futball labda 60 méterre dobásához is kell valamennyi karizom. Kaepernick a San Francisco Giants Miami Marlins elleni baseball meccs előtt elvégzett kezdődobásával alaposan meglepte az elkapót és a tévé kamerát kezelő embert. Beleadott apait anyait és 140 km per órás sebességű dobással utatta meg mit ér az NFL. A baseball sebességrekord 168 km per óra és Kaepernick dobása különlegesen jónak számít.



2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr935373748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

civil 2013.06.24. 11:14:23

Kaepernick - mint jónéhány futbalista társa - baseballozott középiskolás és egyetemista korában, a baseball liga draftján el is kelt.
Amúgy egyedül Bush dobása tűnik szabályosnak (eltalálta az ütőzónát), Obama alacsonyat dobott, Kaepernick mellé-fölé. Ráadásul a jobb lába azelőtt elemelkedett a dobópontról, minthogy a labdát elengedte volna (bulk).

A szerethető dózsás 2013.06.25. 08:32:31

Igen, talán a Cubs vitte is vitte is volna. Középiskolás korában már hasonló sebességűt dobott.
süti beállítások módosítása