Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A világ legidegesítőbb tévéreklámja

2013.08.23. 00:37 bigacsiga

Egy borzalmasan rossz videóról írnánk pár sort. Már jó ideje megy egy "say no to racism" reklám a eurosporton, vagy nem is a reklám a jó szó rá: kampány. Fél perces kis filmecske. Sokan sok különböző focimezben, különböző bőrszínnel néznek valami meccset, majd mindenki örül a gólnál. A szokásos debilség, kb. semmi valóságalapja nincs, hogy 7-8 különböző válogatott mezében mindenki ugyanannak a gólnak örül. De ez mindegy is. Ami a legbénább a gólnál egy jelenet. Felpattan mindenki, örülnek nagyon de jó, a német mezes nyomi geek is felpattan, örül, majd elkezdi kérdezgetni a mellette lévő örömködő török arctól, hogy What, what? Érthetetlen. Mi a szent szart nem ért azon valak, hogy gól?? Hajtás után a kegyetlen szar videó.

reklamidiota.jpg

Ráadásul egy német? Iszonyat béna. Van a világon olyan ember, aki látott már olyat, hogy valaki felugrik a gólnál majd elkezdi kérdezgetni, hogy mi van, mi van? [én már láttam, de ott három "mi van" volt, utána meg egy jobbegyenes – a szerk] Ha be van lőve és nem érti, mi van, akkor minek örül? Úristen, akkora baromság az egész, hogy nem igaz, teljesen felmegy a vérnyomásom ha ezt a totál ostobaságot látom. Mindez nem lenne akkora baj, sok az elcseszett kampányfilmecske mindenfele, de ezt a fost már legalább egy éve állandóan nyomatják. Borzalmas.

Itt pedig az egész, valószínűleg eurómilliókból készült, pusztító ostobaság. Szörnyű ez a világ. 0:19-től a tévétörténelem legszarabb jelenete, ever.

 

Címkék: ostobaság


7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr625439172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serivor 2013.08.23. 13:56:22

És akkor mit szólsz a leginkább ebédidőben sugárzott sarokreszelő-reklámhoz? Ahhoz képest a hüvelygomba kész felüdülés!

Vannak itt még erős versenyzők...

Liderc 2013.08.23. 14:22:56

Szerintem a német azt mondja, hogy tor, vagyis gól németül. Ezért is az a vége, hogy diferrent languages, one goal. Nem a világ legjobb kampányfilmje, de nem is a legrosszabb szerintem.

szófogadatlan prókátor 2013.08.23. 14:32:44

Hááát, kedves szerző, azt hiszem erre mondják: irigylem a problémádat...

HgGina 2013.08.23. 15:31:50

Az eszedbe se jutott, hogy nem ugyanazt a meccset nézik, hanem más-más időpontokban zajlókat, és csupán egy válogatásként kellene értelmezni?

És ha a német gyerek gyengénlátó, ezért csak hangról tudja, hogy valami történt?
Mellesleg valóban Tor jön ki a száján, nem what. És vajon a német miért angolul kérdezné? A németországi török vendégmunkás családdal angolul kéne beszélnie, miközben a török csaj mellét stíröli?

Ez a poszt simán versenyképes a reklámmal. Színvonalban még alul is múlja.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2013.08.23. 15:40:39

@HgGina: Hogy mit mond, arról lehet vitatkozni, de U-val kezdődik és T-re végződik, tehát a "tor" kizárható.

Nem beszélve arról, hogy akkor miért nézne értetlenkedve? Ha lehet, úgy még hülyébb és értelmetlenebb lenne a reklám.

sorica123 (törölt) 2013.08.24. 17:12:28

Olyasmi reklám, hogy nem volt semmi ötletünk, oszt ez lett... Nyilván nem ugyanarra a gólra ugrik mindeinki a plafonig, csak arra akartak ezzel utalni, hogy a gesztus meg az örömködés ugyanaz Hencidától Boncidáig. A végén bambán forgolódó németet én se igazán értem, hogy mire van úgy megdöbbenve? Hogy a törökök is boldogan góóóloznak a német gólhoz? (Vagy Bayern-Fener meccs van, és mindenki a Bayernes gólhoz pattant fel....?)
Na szóval az a rész tényleg megöli az amúgy is elég kis semmilyen, a túlélésre és a rém egyszerű üzenet minél gyorsabb áttolására játszó kampányfilmecskét.
süti beállítások módosítása