Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Csodavárás

2013.10.09. 19:15 A szerethető dózsás

Szétnéztünk az interneteten, hogy megtudjuk, hogyan várja pénteki meccset a szurkoló, a játékos és a szakvezető:

van_gaal_640.jpgBeleszaladnak a késbe?

"Ugyanúgy az esélytelenek nyugalmával utaztunk Hollandiába, mint most - emlékezett Andrusch. - Nagyon komoly csapat ellen játszottunk, Gullit, Rijkaard és Van Basten mellett Van der Kerkhof valamint a kapus Van Breukelen is kiemelhető. Leginkább Gullittól rettegtünk. Mi is egy masszív, jól szervezett társaság voltunk, de messze nem mi voltunk az esélyesek. A meccs előtt azt mondtam, ha nem kapunk ki, akkor ruhástól beugrom a szálloda medencéjébe. Ezt a meccs után azonnal behajtották rajtam, nem várták meg, amíg beugrom, öltönyben bedobtak a vízbe. Hatalmas győzelem volt annak a csapatnak, senki sem várta, hogy összejöhet."

640-1379801_525615037528173_460098327_n.jpg

Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva és a magyar labdarúgó-válogatott szélsője a Facebook-oldalán mutatta be új cipőjét, amelyben a Hollandia elleni sorsdöntő világbajnoki selejtezőn is pályára lép majd. 

 

Számunkra csak a következő két meccsen maximálisan begyűjthető hat pont megszerzése jelenthet biztos második helyet, persze a papírforma szerint Hollandiában a győzelemre kicsi az esély, de ezt szeretnénk megragadni” – nyilatkozta hétfőn a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatón Egervári.

A tréner hozzátette: Bukarestben a románoktól elszenvedett 3-0-s vereség alkalmával a játékosoknak egy gyűlölettel teli stadionban kellett helyt állniuk, ugyanakkor az Amsterdam Arenában több mint ötvenezer futballszerető ember lesz, így minden labdarúgónak örömmel kell pályára lépnie. 

 

lead_370.jpg

Én abban bízom, hogy nem ez lesz az utolsó két tétmérkőzésünk az idei évben. Azzal mindenki tisztában van, hogy az ellenfél az esélyes, mi abba kapaszkodhatunk, hogy a focitörténelem során nem mindig az esélyesek nyerték meg a meccseket. Talán a védelmüknél lehetne keresnivalónk, hiszen a támadó szekcióval ellentétben ott nem annyira világsztárok játszanak, mi pedig talán rendelkezünk olyan játékosokkal, akik veszélyt jelenthetnek. Azt se tagadjuk, hogy egy rosszabb holland nap se ártana a sikerhez – mondta el Hajnal.

 

Azt mondom, nyerünk! Örök optimista vagyok, és ha Dániában sikerült hasonló helyzetben nyerni négy éve, most is összejöhet a csoda. Jó védekezéssel, egy talált góllal, 1-0-s magyar győzelmet tippelek! – zárta gondolatait Pali, akinek ez a tippje 28,00-szoros pénzzel fogadható a Betclic honlapján.

szurkolok_2.jpg  

a holland vs magyar foci meccs, olyan, mintha egy matekversenyen indítanánk a város legjobb matekosát egy 2-es tanulóval szemben...a gyengébb vért izzadva ha tud egy közepes eredményt kifacsarni magából, míg a másik odafigyelés nélkül is 4-est hoz...egyszerűen a képességekbéli különbségek és az h más szinthez vannak szolva már önmagában nem egyenlő feltételek, a hollandok nem fognak rosszabbul labdát kezelni, és egyebek, mert nekeik ez az alap, mint nálunk az h vagdalkozunk...semmi értelme az egésznek. 

 

"Milyen posztokon, milyen hadrenddel és taktikával lehet legyőzni a hollandokat? – teszi fel a „fél ország” a nagy kérdést napjainkban."
Gyerekek, ez valami vicc? Kit lehet legyőzni, ki teszi fel a kérdést? Mi van? 
A hollandok még gólt sem kaptak otthon ebben a sorozatban, halló, és 2-3-4 gólt simán kiosztottak a török, román, észt válogatottnak. Ugyanaz a hangulat és reménykeltés kezdődik mint a bukaresti meccs előtt? Mert ötöt rúgtunk itthon a szétesett észt csapatnak? Elsőként fogok bocsánatot kérni, ha valami csoda folytán nem bukta lenne a vége, de jó lenne a földön maradni, mert egyelőre borítékolható egy sok gólos pofáraesés ...

 

A sok károgótól kérdezem, hogy megvették e már a holland mezeket? Amíg él a remény, addig van esély. Tök mindegy ki az ellenfél. És ha mégis kikapnánk, akkor is szeretni fogom ezt a válogatottat. És tudjátok miért? Mert ez a MAGYAR VÁLOGATOTT! Felőlem 11 Mracskó Mihály is futkoshatna benne, akkor is szeretném... Tudom jól, hogy kicsi a sansz, hogy nyerjünk, de amíg kicsi is van belőle és addig bízok a sikerben. Hajrá Magyarország!

 

Teljesen felesleges bármiben is bízni, ez a hajó már a márciusi itthoni román meccs 93. percében ment el. Ott kellett volna győzni, mert az várható volt, hogy a bukaresti pokolban kikapunk, de ha az itthoni meccs zsebben lett volna, akkor most 4 pont lenne az előny, és nem kéne csodameccsről álmodozni, hanem tök nyugodtak lennénk. Így viszont vége. Ha minimálisan is, de kikapunk mindenképp Hollandiában, a románok meg nem lesznek olyan kegyesek,hogy kikapnak az észtektől otthon, főleg hogy tudják, azon a meccsen múlik minden számukra. Úgyhogy fejben már a következő selejtező-sorozat felé kell tekinteni, egy 24 csapatos EB-re majdcsak kijutunk már...

  2041924_full-prt.jpg

Én egy olyan teljesítményt szeretnék látni, mint amit legutóbb mutattak a srácok Hollandiában. Ha azt a szintet tudják hozni, az teljesen jó. Egyébként meg bevezethetnék a válogatott meccseket megelőző utolsó héten a teljes nyilatkozatzárlatot, semmi értelme a sok ígérgetésnek meg találgatásnak a játékosok részéről......

Tud ez a magyar válogatott nagyon jól is játszani és nagyon borzalmasan gyengén is,mint most a románok ellen tette.Ha úgy játszunk Hollandiában,mint legutóbb az Eb selejtezőn,az 5:3-as meccsen és megint lövünk nekik 3 gólt,plusz még nem kapnak bírói segítséget,akkor nyerhetünk,mert azért ők sem rúgnak minden meccsen 5 gólt.

 

5-0 -t tippelek, lehet meg is teszem a hollandokat 100 ronggyal 0-1 ről....ennyire van esélye ennek a csapatnak...Egyenesen sértő már ami itt folyik, állandóan amikor kell felmosatják felünk a padlót, nem egyszerűen megvernek, az önbecsülésünkben tezsnek kárt, és ezek az ostobák még itthon minidg porpagálják az embereket...ezt nem érdemli az a maradék magyar ember aki tényleg hisz a focinkban...

20110321vargajozs.jpg

Hiszek a sikerben,hiszem hogy a Fiúk most odateszik magukat,meghalnak egymásért a páylán,és ha ez így lesz,akkor rossz eredményt nem fogunk Amsterdamban elérni. Össze kell fogni,mert a nemzeti összefogásnál erősebb nincsen. Együtt mindent elérhetünk!!! Szurkoljunk együtt a Magyar Válogatottnak!Elhiszem hogy fájt a bukaresti vereség,és nem lehet csak úgy elfelejteni az elmúlt 27 évet,de tovább kell lépnünk,nem élhetünk a múltban emberek...!

Nincs olyan válogatott pillanatnyilag a Földön, melytől el lehetne várni, hogy hazai pályán verje Hollandiát.

Egervárit rúgja már ki valaki, mert magától kihalásig marad.

Könyörgöm, Bukarest óta mi változott? A fiúkák megtanultak focizni, esetleg a hollandok elfelejtették ezt a játékot? Úgy kikapunk, mint a pinty.

Én meg aszondom, lesz nagy meglepi... A tulipánok továbbjutottak, az utóbbi néhány évben minden meccsen szabályszerúen leütöttek bennünket a pályáról, a legutóbbi itthoni meccsen meg sem kellett magukat erőltetni ellenünk, egy szinte tinicsapattal oktattak bennünket, most otthon játszanak. Szóval a százból úgy 101 százalék szól mellettük - na az ilyen meccset szokták a fényévekkel jobb játékosokból álló csapatok elveszteni a gyengébb ellen. Most is is fog történni

Szalai azért nem játszik,mert még a háttérben szervezi a pontos végeredményt Huntelaarral.
na persze magyar siker lesz! még folynak a viták 3-2 vagy 4-3 legyen a javunkra?

1377041_10201594871089108_226328727_n_1.jpg

A legutóbbi 5 meccsen majdnem 30 gólt kaptunk tőlük...
A 4 most is biztosan összejön.
Le kell tudni a meccset, aztán örülni San Marino ellen. Az való nekünk.
Ott lehet majd ficánkolni, meg pacsizni.

Nem kell besz.rni,ki vannak elemezve.
Egervári megfejtette a játékukat,szét lesznek szaggatva a pályán.
9-7-re nyerünk,meg lehet játszani.
Kenyeres,Csábi bébi és kívülről Bognár már kupaktanácsot tartottak,meg vagyunk mentve.

megverjük a hollandokat,a fifa rögtön vizsgálatot indit a hollandok ellen ,hogy manipulálták az eredményt,kizárják őket, mi csoport elsőként jutunk tovább,csoport másodikak a törökök.ilyen egyszerű,csak győzni kell!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr685560770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása