Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Edzőmeccsre. Se...

2017.01.18. 10:43 eMTé

Január közepe van, elkezdődött a felkészülés a tavaszi idényre. Ki a bajnokságért, ki a nemzetközi kupákért, ki a biztos bennmaradásért küzd. Az egyszerű drukker megnézné kedvenceit az edzőmeccseken. Megnézné az új igazolásokat, hogy illeszkednek a csapatba. Milyen az új csatár? Milyen az ha két csatár van a pályán? Szóval menjünk edzőmeccsre! Illetve...

teli_edzomeccs_1.jpgLegendás téli edzőmeccsek... A Tatabánya úgynevezett lenti salakos pályája minden időben alkalmas mérkőzésre. Vincze, Plotár és Szalma ki is használja a lehetőséget (Csendélet I. a nyolcvanas évekből, nézőkkel a háttérben)

Rövid hír az MTK hivatalos honlapjáról:
"Az Ikarus BSE Sporttelepének ismert adottságai miatt, labdarúgóinknak zárt kapuk mögött kell lejátszani január 21-én, az MTK Budapest – Szigetszentmiklósi TK és január 24-én, az MTK Budapest – Budaörsi SC felkészülési mérkőzést.
Köszönjük a szurkolók megértését!"

Azért ezt nehezen emésztem meg. Gondolom, hatalmas kockázatot jelentenek ezek a meccsek, egyrészt az Ikarus pályára zarándokló többezres tömegek miatt, másrészt a résztvevő csapatok közismerten vérmes huligán szurkolótábora miatt.

teli_edzomeccs_2.jpgLegendás téli edzőmeccsek... A Fáy utcában sár és egy régi ismerős, Rixer Géza hosszú évek sérüléssorozata után újra a kezdőcsapatban. És itt hátul, figyeljék csak, a Váci Izzó melegítőjében: Váradi Béla (Csendélet II. a nyolcvanas évekből, nézők lábai a dombtetőn)

Én régen kifejezetten szerettem a téli felkészülés alatt edzőmeccsekre járni a Salgótarjáni útra, vagy az újabb időkben Budafokra. De milyen a szurkoló, még Győrbe is elmentünk a februári fagyban edzőmeccsre. Ezeken egészen közelről, teljesen más szemszögből lehetett a játékosokat látni, hallani az edzőt, néha még a labda is odapattant, azt visszaadni. Bekiabálni egy-két biztatót szót, látni ahogy visszaint a kedvenc játékos stb. Közel hozta a csapatot a szurkolókhoz. Na, most már ezt sem tudjuk megtenni. És talán soha többet nem is akarjuk...

Címkék: mlsz nb1 röhejes fodbal


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr4812134799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tököm Állat 2017.01.19. 02:38:06

Suliból majdnem likvidáltak,mert mindig le kellett lépnem az utolsó két óráról,hogy kiérjek kezdésre a népligeti hátsó földesre :D

Tököm Állat 2017.01.19. 20:45:41

@maribor_: téli edzőmeccsek látogatása a téma jelenleg :)
süti beállítások módosítása