Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A "Derbi" felvezetése másként

2014.04.02. 15:42 victory00

Tréfás összeállításunkhoz elengedhetetlen a figyelemreméltó antré. A  biztonság kedvéért megjegyezném, a képen nem a pénteki találkozó határbírói láthatók. Candice Swanepoel  (zöldben) és Alessandra Ambosio  (lilában) már a derbire hangolnak.

Candice-Swanepoel-VS-swimwear-22.jpg

 

alessandra-ambrosio- lila.jpg

Engedjék meg a kedves olvasók, hogy egy kicsit  zenei vizekre evezzünk:  Lehetetlen szembeállítani egy klasszikus hard- rock együttest egy  populáris punk  ( micsoda oximoron) bandával. Mi a Válogatott  Blogon  arra is törekszünk, hogy a "tradíció"  ellenére se legyen szembenállás a két csapat és szurkolói között. Egy kis szójáték kapcsán, Deep Purple- Green Day, hallgassák  mindkettőt szeretettel:

 

 

 A békés egymásmellettiséget támasztja alá, - Hölgyeim, figyelem, -  hogy a 2014- es tavasz- nyár két markáns divatszíne a lila úgynevezett orchidea árnyalata,  a zöldből pedig a smaragd. Mindkét említett csapatnak kívánok a közeljövőben ismételten olyan  markáns jelenlétet az mb1- ben, mint amilyen határozottan jelen van a két szín a divat palettáján, s nem mellesleg amilyet múltjuk megkövetel.

 

Orchidea lila-117167_3_big.jpg

 

bafta fashion feb 2014 ződ.jpg
A hölgy nem a Dózsa új igazolása hanem Lupita Nyong'o Oscar díjas színésznő

A fodballisták párjai általában nem előnytelen külsejükről híresek. Következő lila- zöld összevetésünknél is úgy gondoltuk, kiválóan megférnek mindketten eme oldalon  Vermes és Józsi kedvesei.  Bízunk benne a többi Miss Universe döntős ellen sincs kifogása a kedves Olvasóknak.

 

SonyakSzilvia.jpg

Vermesné Sónyák Szilvia 

 

konkolyagi.jpg

Konkoly Ágnes ( jobbra). Ez a fotó nem egy marós- esztergályos állásinterjún, hanem a Miss Universe 2012 döntőjén készült a ferencvárosi középpályás barátnőjéről.

Végezetül a kellő komolyságot megtartva egy kis képzőművészeti kitekintés következzen:  

szinyei merse.jpg

 Szinyei Merse Pál: Lila ruhás nő

George_Stubbs-_Green_Monkey.JPG

 George Stubbs: Zöld majom

Bizonyára a fenti képeken látható alakok egyöntetűen azt kívánnák, mind a Dózsás, mind a Fradista szurkolóknak, hogy szórakozzanak jól a derbin, pénteken és jövőre is. Mint ahogy mi is ezt kívánjuk minden kedves  Olvasónknak, Hölgyeknek, Uraknak egyaránt. 

Címkék: derbi UTE FTC


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr225890128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.04.02. 23:01:10

Hajrá Lilák! ;-)

Alkoholosfilc 2014.04.02. 23:12:00

Helló Migu, neked elnézem, hehe.

miller draft 2014.04.03. 07:03:42

Most elküldhetném a nőszerkesztőt a dózsázásért a picsába, de mivel kellőképpen kulturált vagyok így csak gratulálok a nagyfokú eseményhez méltó komponáláshoz.
Ui.a Zöld majmos (Cercopithecus) képért külön hála, a kapcsolódó topicban imádni fogják :-)

Alkoholosfilc 2014.04.03. 09:07:58

@miller draft: Köszi, fiatal barátom, haha.
süti beállítások módosítása