Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Ebek harmincadján Ausztrália

2013.01.15. 07:38 Rich.mond

Nem vagyok biztos benne, hogy ilyen mérkőzések után is érdemes megválasztani a Man of the Match-et. Ám végső soron igazságtalanok lennénk azokkal, akik a pályán lehetőséget kaptak, és ott komolyan vették a szerény képességű kengurukat. Továbbá megmentettek engem, miután megnyugtattam egyik tippmixelő barátunkat: nyugodtan megteheti a magyarokat a 22 gólos handicap ellenére. Amúgy a harminc gólos győzelem ellenére sem tudok egyetérteni azokkal, akik szegény auszikat távol akarják tudni a világversenyektől. Futsal és U-20-as labdarúgó VB-n is szívesen elnéztem például Tahitit. Hogyan tanuljon meg egy gyerek játszani, ha nem adunk neki labdát?

Egyébként is: ha megboldogult topicunkban egyesek képesek voltak júliusban is megválasztani a hét legjobbját, akkor tartsuk magunkat a hagyományokhoz.

Sokáig Lékainak akartam adni a képzeletbeli trófeát, de őt rendesen orrba verték, így öt gól után lecserélték már az első félidőban. Így vacilálhattam a VB-újonc, lehetetlen helyzetben is a labdát összeszedő és azt a kapuba dobó Szöllősi és Krivokapics Milorad között. Végül az utóbbi nyert. Nem csak hat, tényleg élményszámba menő szélső gólja, hanem hanyag eleganciával kiosztott gólpasszai miatt is.Tehát bravó Krivo, csak így tovább!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr915019140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bendeguz90 2013.01.15. 09:20:08

"Amúgy a harminc gólos győzelem ellenére sem tudok egyetérteni azokkal, akik szegény auszikat távol akarják tudni a világversenyektől. Futsal és U-20-as labdarúgó VB-n is szívesen elnéztem például Tahitit. Hogyan tanuljon meg egy gyerek játszani, ha nem adunk neki labdát?"

Ez így van. Minden sportág nagy világeseményén előfordul egy-két "egzotikum" , emiatt teljesen felesleges hangulatot kelteni (Hozzáteszem ,hogy a 2007-es vb-n még Grönland (!) is részt vett )
süti beállítások módosítása