Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Magyar futballkabaré

2013.05.28. 18:15 A szerethető dózsás

mocsari.jpg                                    M. Tamás

2011 június 29: A rendőrség a házkutatásoknál lefoglalt 100 millió forintnyi készpénzt. K. Zoltán és a szintén letartóztatott volt élvonalbeli futballista, L. Mátyás az Argentína–Bolívia U20-as mérkőzésre is fogadott, megszervezték a játékvezetői stáb (L. Kolos, S. Krisztián, Cs. János és M. Tamás) utaztatását. Több százezer euróval fogadtak arra, hogy Argentína 1–0-ra nyer, és az utolsó öt percben lesz a gól.

2013 május 28: FEB a Vasas Akadémia Kft-t nemzetközi mérkőzés megrendezésére vonatkozó szabályzati rendelkezés megsértéséért, valamint engedély nélkül megrendezett nemzetközi mérkőzésen fogadási ügyben érintett illetve eltiltott játékvezetők foglalkoztatásáért 100.000 Ft pénzbüntetésben részesíti. Mocsári Tamás  játékvezetőt az MLSZ szabályzati rendelkezés megsértéséért minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan a sportszakmai tevékenységtől 2014. május 27-ig eltiltja.
A bizottság megállapította, hogy a Vasas utánpótláscsapata május 14-én engedély nélkül játszott mérkőzést a brazil csapat ellen és olyan játékvezetőt alkalmazott, aki nem szerepelhet az MLSZ versenyrendszerében, mert korábban fogadási csalási ügybe keveredett.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr795330936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása