Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

JÖN! MEGJELENIK! - Városok, stadionok, kocsmák

2013.09.24. 10:42 Név és cím a szerkesztőségben

Immáron kézzelfogható közelségbe került a Városok, stadionok, kocsmák című regény megjelenése! Legutóbb egy részlettel szerettünk volna kedvet csinálni az olvasáshoz, most az azóta felmerülő kérdésekre szeretnénk válaszokat adni. Legfőképpen a "Hol lehet kapni, mikortól és mennyiért?" kérdésekre. A legfontosabb: a könyv két héten belül megjelenik!

Hol lesz majd kapható a könyv? - elsősorban a Bookline-on lesz megrendelhető. Tervek szerint már a második októberi héttől. Aki könyvesboltban szeretné megvenni, annak egyelőre kevés opcióval tudunk szolgálni. Összesen két boltban lesz kapható eleinte - a Csengery utca 72 szám alatti Underground Könyvesboltban hétfőtől csütörtökig (10-17), és pénteken (10-14) , illetve a Famulus Könyvesboltban - Újpest rakpart 6. 

A könyv ára 3600 forint (+ a Booklineon a szállítási költség). A terjedelem pedig egészen pontosan 400 oldal.

Egyéb opció: korlátozott példányszámban előrendelhető a varosok.stadionok@gmail.com  e-mail címen. Itt egyszerűen név és postai cím megadása szükséges. A megadott számlaszámra történő utalás után már megy is a könyv! Ez esetben a könyv ára 3300 forint + 300 forint postai költség. Több könyv esetén az idevonatkozó postai díjszabás érvényes. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a "korlátozott példányszám" sajnos nem reklámfogás.

További lehetőségek: A Budapest Honvéd - Pécsi MFC bajnoki labdarúgó mérkőzés (október 19.) előtt a Családi Borozóban.(Tulipán utca 4.)  A Magyarország - Andorra világbajnoki-selejtező előtt a Keleti Pályaudvar szomszédságában található Imperial Sörözőben.

Ez a regény csak a Kispestről és a kispestiekről szól? - Tény, hogy kispesti szemmel követi végig mintegy másfél évtized történéseit a magyar labdarúgásban, de hol ellenségként, hol barátként felbukkannak a diósgyőriek, újpestiek, fradisták, no meg a válogatott túrákra járók. 

Címkék: Könyvajánló


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr845530871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21 ezer Ft 2013.09.24. 20:45:55

A borítóháttér Bognár György iránti tiszteletről árulkodik.

Rich.mond 2013.09.24. 21:58:47

Maradjunk annyiban, hogy nem volt véletlen. Sajnos a Milintézés jogi akadályok miatt nem lehetséges, így maradt ez.
süti beállítások módosítása