Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Szegény ember mágusa: A szerethető kapitány

2013.12.20. 04:05 A szerethető dózsás

A kefebajszú finom, elegáns, nyugati kapitányt igért, aztán bement a bálás turkálóba és előhúzta Pinyőt. Gondolom röhög a markába, hogy ezeknek a birkáknak mindegy, jó volt nekik Egervári, jó lesz nekik Pintér is. Akinek nem tetszik azt majd megbünteti az MLSZ. 

4123w6x4w6yw865836qw.jpgLegyen Pintér a kapitány!

Megkérdeztük az utca emberét, hogy mi a véleménye a választásról:

Szerintem senki sem vállalta el!

én mostmár kezdek arra gyanakodni, h bizony mi itt csúnya átverésnek vagyunk tanúi, és az MLSZ lekötött vmi hosszútávú fogadást a mixen, h 30éven belül mi ugyan sehova se akarunk kijutni, erre más magyarázat nincs..most amikor gyakorlatilag már majd minden félkegyelmű csapatot odaengednek az EB-re, mi fogjuk és előhúzzuk a szakmailag zéró Pintért (mert a mennyei megnyerése minden csak nem mérce) a kalapból...és a legborzasztóbb az, h a mostani kifele menőben lévő edzőgeneráció helyett olyanok jönnek a helyükre, mint Urbán, Mátyus és társaik, akik órákig anekdotáznak, h ők mekkora királyok is voltak, közben egy rakás sz*rt nem értek..és ez így pörög tovább..
Ha már egy bunkót kerestek aki esetleg rendet rak az öltözőben de azért konyít a futballhoz szakmai téren, akkor már miért nem Véber Gyurit kérték fel? 

 

 BIG_0011799384.jpg

És akkor bemutatta Pintért!

 

 ALAPÍTSUNK ÚJ MLSZ-t!" Alapítsunk új szövetséget: Magyar Amatőrfutball Szövetség néven. Bejegyzése után jelentsük ki, hogy az MLSZ jogtalanul képviseli az országot a nemzetközi futballszövetségekben, juttassuk ezt a nyilatkozatot el a FIFA-hoz meg UEFA-hoz. Szerencsés esetben a jogvita lezárásáig felfüggesztik az MLSZ tagságát/jogait. Ezzel bizonyára nagyon a tyúkszemére lépnénk ennek a focimaffiának, kérdés, milyen eredményt lehetne vele elérni. Ha egyáltalán, ebben az országban...

 

 Hamarosan készülhet az új " Mészöly film".Persze sok sikert neki,azt hiszem ez kötelező egy új kapitány felé.De vérmes reményeim nincsenek,mert nem a kapitányon múlik.

 

 

Nekem sem az a bajom Pintérrel, hogy magyar. Hanem az, hogy egy tahó tulok, akinek kiesik a szájából a kapa, taktikai felkészültségét pedig jól minősíti az általa irányított Győr nemzetközi kupaszereplése. A kinevezése az egész közeget minősíti: Csányi nem tudott, vagy nem mert egy változást hozó/követelő kapitányt választani. Ha mondjuk tehénfos kupac volt az előd (és csókosai), akkor pusztán annyi történt, hogy Csányi odébb lépett egy halommal, és most a lószarkupacból emelt ki valakit.



2635_pinter_attila rangado(1).jpgÚgy véleményt mondani a magyar edzőkről, hogy nem ismeri őket, nem tudja, miként dolgoznak, felelőtlenség!

az a probléma hogy Pintérnek azért kellett mindenhonnan elmenni, mert a játékosok kikezdték. Nem mondhatnak nemet a kluboknál a játékosok, csak szar játékkal megbuktathatják. Ez volt eddig minden csapatánál. Itt sokkal egyszerűbb lesz mert csak lemondják a válogatotságot.

Ha mindenképpen egy arrogáns bunkót akartak választani, aki max bekkelni tud olyan csapatokkal, melyeknek van képessége támadni is, akkor remek választás.
Nullához konvergáló hozzáértés, büdösbunkó stílus, nulla pedagógiai érzék, bicskanyitogató stílus. Ha taplóskodni kell, rendben lesz, de iránymutatást, taktikát, átgondolt kiválasztást és felkészítést senki ne várjon. Elképzelem, ahogy Szalainak, Dzsudzsáknak ossza majd az észt...lehet fogadni, hogy egy ilyen faék nímanddal meddig akar majd a maradék épkézláb magyar focista együtt dolgozni. A másik vicces helyzet az lenne, ha neki kéne Husztit is győzködnie. Nála bárki jobb lett volna. Én speciel magyar kapitányban egyáltalán nem gondolkodtam volna, ők ugyanis ott edzősködnek ahol-ez pontosan megmutatja a helyüket a világ szakmai ranglétráján. Nem baj harmincegynéhány év után legalább le fogok szokni a válogatott meccsek nézéséről.

43-o-gyor2-szm.jpg

Amikor egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen valaki pályára lép, akkor nemcsak önmagát, hanem a klubját és Magyarországot is képviseli.

nem csodálom, hogy így titkolóztak az utolsó percig. ha ez kiszivárog tuti kimentek volna páran a sajtótájékoztatóra ellenvélemény nyilvánítás céljából elkövetett hangos demonstrációt tartani, mert a fociszeretők 99% biztos nem erre számított.(tisztelet az 1%-nak) azért ennyi esze van ennek az mlsz-es bagázsnak, felröppentenek néhány "nagynevet", aztán kinevezik a legkevésbé alkalmas embert(cáfoljon rám, úgyse fog)de sajnos nb1-et megnyerni edzőként, szerintem nem egy olyan nagy kunszt( de látjuk a győr se egy jól öszerakott csapat csak kijött nekik tavaly a lépés), szóval nem tudom, hogy a pintér attila mivel tud többet bárki másnál, az biztos, hogy nyilatkozni nem tud, nincs 2 értelmes összefüggő mondata, és nem sok nagy edzői húzást láttam tőle eddig. ami van: öblös hang, választékos trágár szókincs, meg alsó hangon havi 5 milla 2015-ig

Úristen, most olvasom, teljesen beteg ez az ország, Csányi végleg leszerepelt előttem, ennek a fertőnek sose lesz már végre??
Mikor állunk már ki, hogy ebből ELÉG?

Ezt kapják karácsonyra a szurkolók? Hát r*hadjon meg az egész MLSZ, és 3.14csányi is. Miért ezt az idióta barmot hozták ide? Ő volt a legolcsóbb? Megint ment a hülyítés, hogy külföldi edző ide-oda, aztán idehozzák az NB1 egyik leggyengébb, legbunkóbb, legirritálóbb edzőjét. Mit vártak ezek a degeneráltak az MLSZ-nél? Ez nagyobb bukás lesz, mint valaha, de tudjátok mit? Most már teszek az egészre. Lett volna egy esélye a BMLSZ-nek, hogy kikecmeregjenek a közröhej kategóriából, ők is, és a válogatott is, erre szembeköpik a drukkereket. Mocskok!

Pintér kiváló választás, bizonyítani fogja, hogy az "új edzőgeneráció" klasszisokkal gyengébb, mint az elődeik, pedig ők sem sok nemzetközi eredményt értek el. Aki Verebestől tanulta a szakmát, az mindent tud a magyar szakmáról :)

Az egyetlen pozitívum, hogy ő legalább nem fog 2 csatárral idegenben "rohamozni" egy sokkal erősebb ellenfél ellen, hanem szívfájdalom nélkül beáll majd 10 emberrel bekkelni.

1388-football-gyorieto-attilapinter-496x286.jpg

El szeretném még mondani, hogy senki nem kérte, hogy a meccs előtt locsolják fel a pályát. Van, aki hozzá van ehhez szokva, és van, aki nem. 

Lehet hogy van ebben ráció. Ha csak a fele megy ki élőben szidni Pintért, mint ahányan utálják, minden stadiont megtöltünk az országban.

vsznleg a Maccabi Tel-Aviv ellen mutatott taktikus, ellentmondást nem tűrő játék győzte meg a döntéshozókat.

Pintér azt nyilatkozta, hogy az ő kinevezése a magyar edzői kar sikere.Magyar edzői kar?Siker?Hát ki a túró felelős azért, hogy az elmúlt 27 évben a magyar foci oda jutott, ahova jutott.

pinter1.jpg

Idejönnek holmi emberek, és osztják az észt. Jó lenne, ha a saját dolgukkal foglalkoznának. Ha jól tudom, a magyar bajnokságot mi nyertük meg.

végre valaki, aki nem "osztja meg" a társadalmunkat. Vele kapcsolatban az emberek 99%-a egységes véleményen van. Ez pedig elengedhetetlen a sikeres és hatékony munkavégzéshez...

Győrben nem akartak végkielégítést adni neki, cserében ezt a munkát kapta. Okos döntés volt, és olcsó Tarsolynak.

Elkezdtem vagy 10szer megfogalmazni szép és érthető véleményem, de mindig megszakadt a gondolatmenet.
MLSZ TAKARODJ A BOHÓCODDAL 1ÜTT!!!



pinter_20.jpgNem szeretnék másról véleményt mondani, de azért van más körülmény is, azt gondolom.

Az első lépése az MLSZ-nek: összekovácsolni a szurkolókat. Sikerült!!!

Gondolkodtam hogy írjak e egyáltalán valamit, hiszen lényegében a legtöbben ugyanazt a keserűséget írjuk ki magunkból többféleképpen, amit az mlsz okozott ezzel a maradék magyar szurkolót pofán csapó döntésével. Mert ebben az egészben ez a legundorítóbb. Ahogy felvezették, ahogy ment a hitegetés hülyítés egészen addig, amíg eljött ez a pillanat amikor a magyar labdarúgó szövetség ismét, sokadszorra is a posványt, a dagonyázást a semmit választotta. Persze a disznónak is tökéletes élete van, amíg etetik, fetrenghet a sárban röföghet visítozva. Csak egy nap a disznót levágják...

Ajánlhatunk könyvet Karácsonyra? Városok, stadionok kocsmák. Igazi magyar futballregény, a magyar labdarúgás egy igen sötét évtizedéről - számtalan olyan örömről, bánatról, amit csak egy magyar szurkoló ismerhet és élhet át. A linkre kattintva minden további információ megtalálható a könyvről (ajánló, részlet, hol kapható?). Ezen felül ajánljuk blogunk másik állandó szerzőjének e-könyvét is, melynek címe, a Nagy titok.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr55700601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miller draft 2013.12.20. 08:52:24

Disznó Pintér, disznó :-)
Szánalmas döntés volt, de nem Pintér személye miatt, a hazai eresztésből tök mindegy, hogy kinek adják a pálcát.Ez az egész színjáték meg a nevek bedobása...gondolom úgy ment, felhívták a holland faszit: jó estét, akar magyar kapitány lenni? Nem? Ok viszhall

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2013.12.20. 12:24:51

@miller draft: Azért Pintér még a hazai felhozatalon belül is a vállalhatatlan kategória.

Alighanem Győr az egyetlen hely az országban, ahol örülnek a kinevezésének.
süti beállítások módosítása