Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Névrokonok

2014.04.07. 20:06 victory00

Könnyed hangvételű összeállításunkban a jelen és a közelmúlt kiváló sportolóit és egyelőre híresebb :-) - más területeken - maradandót alkotó névrokonait mutatjuk be:

Joel Swift, a Ferencváros ausztrál póló-centere, balról a második.

swift póló.jpg

Jonathan Swift hőse, Gulliver, nem tudom járt-e a népligeti komplexum impozáns uszodájában :-) , de elképzelhető, hogy a Liliputban történt kalandokat a hely ihlette.

jonathan swift.jpg

Ezúttal druszákat mutatunk be. Kérdés, hogy Leonardo Santiago műveltségben eléri e valamivel ismertebb elődjét, de alkalomadtán minél több találat abszolválását kívánjuk neki a hazájáénál sokkal erősebb magyar válogatottban.

leo fradi.jpg

 Leonardo da Vinci:

Leonardo-da-Vinci-40396-1-402.jpg

Gárdonyi András: bár a magyar póló egyik jelenkori fellegvárában, az Egerben nem szerepelt, kívánjuk, hogy a Ferencváros hálóőre olyan elszántsággal őrízze klubja, és alkalomadtán a magyar válogatott kapuját is, mint a hős egri védők a várét.

Gárdonyi András.jpg

Gárdonyi Géza:

270px-Geza_gardonyi.jpg

Gulácsi Péter: Nem önarckép. A Válogatott Blog nevében kívánjuk mielőbbi felépülését, és azt, hogy ne a Gulácsy késői éveire jellemző szürrealizmus jellemezze pályafutását.

Gulácsi-Péter.jpg

 Gulácsy Lajos: Önarckép

Gulácsy_Lajos_Önarckép_1903.jpg

Tomori Zsuzsanna: Érdekesség, hogy a nemzetközi klasszis átlövőt állítólag valóban rokoni szálak kötik össze a mohácsi csatában elhunyt kalocsai érsekkel. Ráadásul a Tomori Pál Főiskola hallgatója a válogatott kézilabdázó.

tomori zsuzsa.jpg

 Tomori Pál:

Tomori_pál.jpg

Arany László: Az egykori  válogatott labdarúgó nem a "Délibábok hőse", ahogy abszolút névrokona ismert művének címe szól, s nem is Hűbele Balázs módjára, hanem klasszis középpályásként vitézkedett klubcsapataiban a nemzetközi kupa porondon is.

aranylaszlo foci.jpg

Arany László:

arany_laszlo.jpg

 

Tisza Tibor: Valószínűleg MTA tag és miniszterelnök nem lesz, de Tisza Kálmánról sem mondható el, hogy a DVSC- vel bajnoki cím várományosa lett volna.

 

 

15_o_TiszaTibor_VV.jpg

 Tisza Kálmán:

Tisza_Kálmán_Horowitz.jpg

Károlyi Andrea: A magyar válogatott bájos és valaha volt egyik legjobb bedobójának, gondolom, számtalan szurkoló adott volna  őszirózsát.

károlyi Andi.JPG

 

karolyi_mihaly.jpg

 Orbán Annamária: a Siófok átlövője

orbán annamária.jpg

Orbán Adrienn: A Győr jobbszélsője

nevrokonok_orban_adrienn_600_607.jpg

Végezetül kissé rendhagyó módon két csinos  kézilabda-játékossal zárnánk humoros összeállításunkat, erőteljesen jelezve, hogy a Válogatott Blog szerzői teljes mértékben elhatárolódnak a politikától:-)

Címkék: humor


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr395974281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása