Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Idén egy hölgy kapja a Puskás díjat?

2014.12.01. 21:54 bigacsiga

A FIFA 2009 óta minden évben odaítéli a Puskás díjat annak a játékosnak aki a legszebb gólt szerezte. Szeretjük ezt a díjat, mert nem kell olyan vérre menő vitákat folytatni mint az Aranylabdánál arról, hogy ki érdemli meg, csak megnézni a jelölt gólokat és ámulni-bámulni.

Nem teljesen tudjuk, hogy mik a követelmények, számít-e a megye kettőben szerzett Újvári Joci ollózás, vagy csak egy bizonyos szint fölött, de ez most mindegy is. Mindenesetre az biztos, hogy a női foci szereplői is figyelmet kaptak, hiszen immár a három gólra szűkített fináléba egy női labdarugó igen szép találata is bekerült. Nézzék meg velünk a gólokat majd szavazzanak nálunk vagy a FIFÁ-nál a legszebbről!

fifa-puskas-award.jpg

Hölgyeké az elsőbbség, kezdjük tehát Stephanie Roche-val, aki az ír Peamount United játékosa volt amikor a díjra jelölt gólját szerezte. A hölgy 25 éves, ír válogatott, jelenleg már a francia elsőosztályú és jónevű ASPTT Albi csapatában focizik. 

stephanie-roche-puskas-award.JPGStephanie Roche - a képen jobbra

Nézzük végre a gólt! Egy átlagos magyar bajnokinak megfelelő hangulatú és látogatottságú mérkőzésen a center pozícióban kap egy ívelést Stephanie. Nem pattan el tőle három méterre a laszti mint Szalaitól, hanem átveszi, majd a levegőből még egyből egy esernyőcsel, utánafordul és ballal 18-ról bezúdítja a hálóba. No, így kell ezt urak!

 

A második és harmadik jelölt már sokkal ismertebb, James Rodriguez gólja a vb-n Uruguay ellen. Kicsit hasonlít az előző gólra, felívelés, levegőben átvétel, le se pattan és zutty, be a ficakba.

 

A harmadik jelölt pedig Robin Van Persie gólja a spanyolok ellen. Előreívelés majd egy egészen látványos csukafejes homorítással. 

 

Önök kinek adnák a díjat? Vagy melyik gólt hiányolják? A tíz gólra szűkített listát és a szavazógombot a FIFA-nál itt találják. De kattinthatnak nálunk is, hátha számít.

Ön kinek adná a Puskás díjat?
Stephanie Roche
James Rodriguez
Robin van Persie
Újvári Joci
Dzsudzsi a románok ellen
Poll Maker

 

A tavalyi díjat egyébként a képen látható szimpatikus úriember kapta.

Zlatan-Ibrahimovich-Puskas-Award-.jpg

A gólja pedig itt látható:

Címkék: gól puskás díj


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr566949921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrMundr 2014.12.02. 11:56:45

A hollandé volt a legemlékezetesebb
süti beállítások módosítása