Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

De ha nem indul a vonat, a szurkoló meg ottmarad?

2013.07.14. 15:17 Rich.mond

Még mindig erősen kétséges, hogy lesz-e bukaresti invázió, holott már két hónap sincs a kezdő sípszóig. Pedig minden adott. Információink alapján jegyből nem lesz hiány. A hazai meccsen mindenki kint rekedt, így fűt a revans vágya. Az előzetes érdeklődés alapján hatalmas volt a nekibuzdulás a bukaresti túrának. Az ultrasliberi.hu összegyűjtött minden létező alternatívát és információt a mérkőzéssel és utazással kapcsolatban, tehát mindenki kedvére kiválaszthatja a neki tetsző verziót. Mondjuk erre a túrára már lehetett volna készülni egy ideje. Sőt, most már azt is tudjuk, hogy a meccsnek óriási tétje van és koránt sem vagyunk esélytelenek a pontszerzésre. Még csoporttagnak sem kell lenni ahhoz, hogy az egyszeri magyar futballszurkolót elvigyék Mordorig és onnan hazahozzák. Ebben a bejegyzésben már leírtuk: aki nem szeretne vezetni és nem tud a csoportokhoz csatlakozni, annak nem sok alternatívája maradt.

Igen, ez kép Bukarestben készült

Foglaljuk még egyszer össze a három legnépszerűbb megközelítési módját a mérkőzésnek:

  1. Busszal. Hogy ezzel nem fognak tömegek menni, az egészen biztosra vehető - ennek okairól még később lesz szó.
  2. Autóval Székelyföldig, majd onnan külön-/menetrend szerinti vonattal, busszal Bukarestbe.
  3. Különvonattal.

Nos, a többség a jelek szerint kénytelen lesz a kettes -egyébként sok nagyszerű élménnyel kecsegtető- opciót választani.

(www.minap.hu)

Ugyanis az első leginkább zártkörű buli, míg a harmadik lehetőség a habozó és kényelmeskedő utazóknak hála komoly veszélybe került. Még mindig nem nagyon érkeznek a befizetések. Ez további problémákat is felvet:

  1. A rendesen fizetőknek kéne megint a zsebükbe nyúlniuk. Érthetően nem lelkesednek ezért az ötletért.
  2. Székelyföldről lényegesen nehezebb lesz eljutni Bukarestbe. Székelyeknek és az addig elautózó magyaroknak is. Persze, megy menetrend szerinti vonat, csak az nem a meccs után indul majd haza.
  3. Budapestről vonattal még macerásabb lesz majd kijutni. Pedig a meghirdetett ár olcsóbb volt, mint a hivatalos jegyár és mégiscsak egy szurkolói járat lenne. És nem kéne a pályaudvaron éjszakázni étlen-szomjan, mint anno az újpestieknek. 
  4. Mivel a csoportok a szabad buszok nagy részét már lestoppolták és a maradék szóba jöhető járgány nagy része éppen Görögország és Bulgária felé fog nyaralókat szállítani, így marad az autó. 

Pár dolog még a különvonattal és annak előnyeivel kapcsolatban:

  1. Ha lesz elegendő jelentkező és elindul a vonat, akkor a vonatosoknak egészen biztosan lesz jegyük. Ezt már télen határozottan leszögezték a túraszervezők.
  2. Tudjuk, hogy sok visszajelzés volt arról, hogy az elmúlt hetekben nem érkezett reakció üzenetekre és befizetésekre. Ennek technikai okai vannak, de ettől minden számon van tartva és a pénz sem tűnt el. Hadd nyugtassunk meg mindenkit: senki sem lesz átverve és senki pénzét nem fogják lenyúlni. A túraszervező Bulgáriától - Rotterdamig, Észtországtól - Albániáig szervezett már utakat több, mint egy évtizeden át, általános megelégedettségre.
  3. Elég egyetlen szabadnapot kivenni, mivel csütörtök este indul a vonat és szombatra hazaér.
  4. Lesznek büfékocsik -az árak pedig kimondottan barátiak lesznek. 

Ezzel a túrával kapcsolatban annyit írtunk már, hogy elfogyott az ihletünk. A sokadik határidő lett kiszabva. Egy gyors, kényelmes és biztonságos út, ahová pár kattintással és a kívánt összeg átutalásával fel lehet iratkozni. Ha szűk másfél héten belül nem lesz elegendő jelentkező, akkor a vonat ebben a formában nem fog elindulni és mindenki mehet úgy, ahogy akar.  A már feliratkozottak természetesen legrosszabb esetben visszakapják a pénzüket. 

Még fel lehet rá ugorni 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr725404171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezüst Leon 2013.07.15. 11:11:14

Ja.

Minden fasza. Csak van egy kis bökkenő nálam.
A körlevélben ugye ez jött:

"...
A túrát a honlapon feltüntetett számlaszámra kell befizetni és az egyedi kódot kell beleírni.!!

Aki nem tud belépni honlapra kérhet jelszó emlékeztetőt!!..."

A honlapra belépni pár hónapja nem tudok. A jelszó emlékeztető szart sem küld. Bár jelzem nem is kéne, hogy küldjön, mert tudom a jelszavamat. Két email-t írtam az illetékeseknek a problémámmal kapcsolatban. Le sem szarnak. Akkor mit várnak?

gabesz7004 2013.07.15. 14:17:05

Nekem furcs, hogy a kurváraszurkolóbarát mlsz, miért nem tud vonatot szervezni? Ja mert nekik nem vagyunk fontosak! :O
süti beállítások módosítása