Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Gyűjtés a szurkolói különvonat belső kárainak megtérítésére!

2013.09.15. 18:09 Rich.mond

Kedves szurkolótársaink és olvasóink! Mint tudják/tudjátok, blogunk a maga szerény módján segített abban, hogy a szurkolói különvonat elindulhasson Bukarestbe. Többek között itt, itt és itt írtunk róla. A legnagyobb eslimerés természetesen az egyszemélyes főszervezőt, Kiss Pétert illeti, aki még az utolsó pillanatban (és még azon is túl) bízott abban, hogy elindul az a vonat, amiről sokan leiratkoztak és sokan eleve bukásra ítélt ügynek tartották.

Higgyétek el, nagyon nem egyszerű több száz emberrel beszélni a saját telefonodról munka és család mellett, a MÁV-val egyezkedni, sürgetni, helyenként könyörögni, minden apró-cseprő kérdésre válaszolni, miközben egyesek szilárdan hiszik és hirdetik, hogy az egész túra a lehúzásról szól. Persze kalapot emelünk mindenki más előtt, aki segítségére volt akár az adminisztrációban, akár nyomtatásoknál, a vonaton, stb. de Peti nélkül biztosan nem lett volna vonat.

Elviekben 2700 jegyet adtak el, abból kb. a fél társaság, 1300 utas vonattal ment Bukarestbe. Bár utóbb kiderült, hogy a "több milliós" kár zöme román szurkolók és pályamunkások kezét dicséri, de sajnos kár lenne tagadni, hogy belül is történtek rongálások. Ezzel kapcsolatban teszünk most közre egy közleményt változtatás nélkül.  Higgyétek el, pár száz forint is nagyon sokat számít – ha sokan szállnak be a költségekbe. Azt végképp nem szeretnénk, ha Peti adósságokba verné magát és egyedül vinné el a balhét.

Ha demagóg és modoros akarnék lenni, akkor megjegyezném, hogy egyesek beszálllhatnának egy Lambo-lökhárító árával, de ezt inkább oldjuk meg egymás között! Mondom: pár száz forint is komoly segítség! Két sör ára...

Előre is köszönünk minden támogatást! – a felhívást a kép alatt olvashatjátok!

"Segítségeteket kérjük!
Megosztani kötelező!
Mint tudjátok,ahhoz,hogy a vonat ki tudjon gördülni a Keletiből,1,5 millió FT személyi hitelt kellett felvennem.( Ez főleg annak köszönhető,hogy rengetegen mondták vissza a túrát a feliratkozók közül.... Ezen kívül történt rongálás is a vonaton ,aminek a költségét szervezőként szintén nekem kell állni. Viszont erre nincs keretem a törlesztőrészletek mellett. Ezúton szeretném a segítségeteket kérni,hogy fogjunk össze és ki-ki lehetőségei szerint támogassa az ügyemet. Ha ott voltál a túrán és velünk utaztál,akkor ez igazán csekély áldozat tőled,nekem viszont hatalmas segítség. Hasonló helyzetben egy percig nem gondolkodtam mit kell tennem,ezért kerültem ebbe a helyzetbe.
Kérlek,hogy juttasd el befizetésed az alábbi számlaszámra
10104167-69723500-01000001 Kiss Péter ( Budapest Bank)
Néhány száz forinttal is nagyon sokat tudsz segíteni.Amennyiben nagyobb összeggel tudod támogatni az ügyet,úgy a következő túrán ezt jóváírjuk számodra a befizetésnél!
Fogjunk össze,hogy legközelebb is együtt utazhassunk a válogatottért!
Kiss Péter, szervező
Szurkolóibusz.hu,
Carpathian Brigade"

Utóirat: Félreértések tisztázása végett: nem, nem a vandalizmust védjük, mindössze egy olyan embernek szeretnénk segíteni, aki hosszú évek óta szervez túrákat non-profit alapon a magyar válogatott idegenbeli meccseire, és aki semmiképp nem érdemli meg, hogy magára hagyják a bajban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr405515614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása