Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A nap (mozgó) képe

2014.01.02. 19:23 A szerethető dózsás

Állítólag a fehér ember nem tud ugrani, vagy mégis? A január elsejei Fieszta Bowl-on a Baylor egyetem quarterbackje, Bryce Petty (191 cm, 105kg) hihetetlen ugrással szerzett 6 pontot. Nem tudom, az edző mit szólt hozzá, a quarterback feladata minden, csak az nem, hogy összetörje magát. 

A bravúr ellenére a meccset nagy meglepetésre a Közép-Florida Egyetem nyerte.

bryce-petty-mom.jpgA kép elmondja, hogy mit szólt ehhez az édesapja és az édesanyja.

Blogunk szerkesztői az írói műfajban is kipróbálták magukat. Lepje meg magyar könyvekkel szeretteit, barátait Újévre, születésnapra, vagy névnapra! Városok,stadionok kocsmák. Igazi magyar futballregény, a magyar labdarúgás egy igen sötét évtizedéről - számtalan olyan örömről, bánatról, amit csak egy magyar szurkoló ismerhet és élhet át. A linkre kattintva minden további információ megtalálható a könyvről (ajánló, részlet, hol kapható?). Ezen felül ajánljuk blogunk másik állandó szerzőjének e-könyvét is, melynek címe, a Nagy titok.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr175721899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása