Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Ki a szebb, ki a szebb, Bede vagy a Hanacsek?

2013.04.12. 15:53 A szerethető dózsás

A pálya szépe versenyünk nagyon nagy sikert aratott és több tucat fényképet kaptunk férfi játékvezetőktől is, hogy bizony ők is szeretnének egy hasonló versenyen megmérettetni. Szerkesztőségünknek sajnos nincs hölgytagja (pedig az igény megvan rá), ezért egy olyan kollégát kértünk meg a beküldött fényképek előzetes válogatására aki, hogyis írjam, nos megfordul egy-egy hosszúcombú legény után.

soccer-referee-kicking-fail.gif

szabozsolt.jpgSzabó Zsolt. Nem ijed meg a teltházas meccseken sem, Juhászt pedig nem fojtogatta, hanem csak barátian megfogta a nyakát. Foglalkozása pénzügyi elemző. Játékvezetői munkáját több rangos díjjal, például az aranyszemüveggel is jutalmazták. A wikipédia régebbi kiadása szerint  ''megférfiasodott, erős izomzattal rendelkezik, ami biztosítja az elvárt futásmennyiséget”, sajnos ezt azóta törölték.

AndóSzabó675.jpgAndó-Szabó Sándor. Nem ijed meg a teltházas meccseken sem és tőle aztán huhughatnak. Első mérkőzése a Vésztő-Mezőberény II megyei harmadosztályú mérkőzés volt és mi sem bizonyitja jobban, hogy a szurkolók elégedettek voltak a munkájával mint az, hogy még életben van. 6 sárgalapnál kevesebbet ritkán ad egy meccsen, igaz, hogy 10-nél többet sem adott még. Az Újpest tulajdonosa levélben kérte, hogy Andó-Szabó inkább más csapatoknak vezessen, míg a Bolivia elleni meccs emlékezetes harmadik gólját szerző válogatott játékos szerint  ''Ez a bíró csak gyerekágyban látott labdát!''

buzisolymosi.jpgSolymosi Péter. Foglalkozása gépkocsivezető. Az Újpest-FTC derbi [másmilyen nincs is, a szerkesztő megjegyzése] házibírója. Azt nyilatkozta azért lett bíró mert focistaként szeretett a játékvezetőkkel vitatkozni. Alányalós adatlapja szerint szabályalkalmazása határozott, ítélkezése következetes, fizikai felkészültsége lehetővé teszi, hogy esemény közelből hozzon döntést. Játék- és játékospárti, ismeri és alkalmazza a játékszabály szellemét - sohasem kerülthet a vétkes játékos csapata előnyba a vétlen játékos csapatával szemben.

hanacsek.jpgHanacsek Attila. Foglalkozása: nyomozó. 2004-ben Katarban vezetett mérkőzéseket, azóta nem hívnak oda magyar bírókat. Adatlapja szerint magas, vékony testalkatú, erős izomzata lehetővé tette, hogy játékvezetői taktikájának megfelelően, alkalmazkodva a a játék mozgásához rendre esemény közelből hozhatott ítéletet. Szabályalkalmazása határozott, ítéletei következetesek, tapasztalt sportember. Két gyermeke van, Hanacsek Henrik és Hanacsek Loren. Jelenleg a Játékvezetői Bizottság alelnöke. Ő vezeti a magyar játékvezetők a törökországi Antalyában tartott téli felkészülési edzőtáborát [aztakurva, a szerkesztő berzenkedése].

250px-Bede_Ferenc.jpgBede Ferenc. Polgári foglalkozása elektrotechnikai műszerész. Pazar humorral megírt adatlapja mindent elmond, amit érdemes róla tudni: Kifejezetten magas, vékony testalkatú, erős izomzata [az Újpest meccsen alkalma lett volna megmutatni] lehetővé teszi, hogy kiemelkedő futóteljesítményt nyújtson. Határozott, következetes szabályalkalmazó, jól ismeri a játékot ezért jól alkalmazza az előnyszabályt. Bünteti a sportszerűtlen magatartást, a durvaságot, az alattomosságot. Fiatalabb korában nehezen fogadta el a segítő tanácsot, esetenként egyénileg értékelte az eseményeket. Pályafutása során egyre nyugodtabban, megértőbben, több tapasztalatot felhalmozva, elfogulatlanságával járult hozzá kiegyensúlyozott tevékenységéhez.

kassai_01.jpgKassai Viktor. Polgári foglalkozása nyomdaipari értékesítő. Őt nem kell bemutatni, a világ legjobbjai között tartják számon. Kevesen tudják, hogy az első felnőtt meccse az Ászár-Császár rangadó volt.

magyar_bíró.jpgPuhl Sándor.   Őt sem kell bemutatni, a világbajnoki döntők történetének egyetlen magyar játékvezetője. Az izmos Puhlt négy éven át a világ legjobb futballbírójának választottak a kilencvenes évek közepén. Az utóbbi két évtized magyar futballjának leghíresebb egyénisége tizenöt évesen kezdte a játékvezetést, az Ónod-Varbó megyei rangadóval 1970. augusztus 20-án.

Az adatokat a focibiro.hu-ról vettük.

Címkék: bíró fodbal


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr925217197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása