Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Letartóztatva

2013.04.22. 04:31 szilvapálinka

reesewitherspoon109493295-390x585.jpgTudja ki vagyok?

Egy kis pletyka a Hetényi ügy margójára. Mint ismeretes, Hetényi Zoltán a magyar jégkorong válogatott kapusa  bajba került egy átmulatott altlantai éjszaka után.  A hétvégén az atlantai rendőröknek, ha lehet még Hetényinél is nagyobb hal akadt a horgukra, az Oscar díjas Reese Witherspoon. A történet jól mutatja, hogy más ház más szokások (és törvények) és talán a Hetényi ügy súlyosságára is betekintést ad. 

Tóth Jimmy, Reese Witherspoon magyar származású férje jókedvűen vezetett hazafelé Atlantában amikor egy járőr megállította, hogy megkérdezze tőle miért használja a szembejövő forgalom számára biztosított sávot. Jimmy-t a rendőrök kiszállították, hogy ellenőrizzék hogy tud-e egyenesen menni kétlábon, vagy inkább négykézláb érzi magát biztonságban. Ekkor az asszony is kiszállt,  a rendőr pedig megkérte, hogy üljön vissza az autóba. Mikor másodszor szállt ki, akkor közölték vele a rendőrök, hogy letartóztatják, ha a rendőri intézkedést ismét zavarja. Ekkor a színésznő az  ablakon kihajolva azt mondta, hogy szerinte a rendőrök nem is igazi rendőrök. A rendőrök megkérték, hogy ''üljön vissza a seggére''. Mikor a férjet letartóztatták, Witherspoon megint kiszállt és  megkérdezte mi folyik itt, és neki mint amerikai állampolgárnak joga van hazája földjén állni. Ekkor letartóztatták a rendőri intézkedés akadályozása miatt. A hölgy még megkérdezte a rendőröket, hogy tudják-e ki ő, a rendőrök nem tudták, és erre közölte velük, hogy a világ minden újságjában szerepelni fognak. A rendőrök azt mondták, hogy ez ellen nincs kifogásuk.  

Hetényi letartóztatása tehát semmiféleképpen nem tekinthető túlkapásnak, és az sem mentség a törvényszegésre, hogy valakin jól áll a nyuszikosztüm.

 Reese_Witherspoon_Legally_Blonde_Bunny_1.jpg


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr505238492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása