Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Kinek lejt a hazai pálya?

2013.04.25. 05:33 szilvapálinka

A jelenlegi terv szerint az új Puskás stadion a stadion a stadionban elv szerint fog épülni. A magyar focihagyományokat megőrízve Puskásék sikereinek helyszíne köré építenek egy szarkofágot. Ne röhögjenek, lehetne rosszabb is, például  elvihetnék az egész kommunista betonszörnyeteget  a Puskás akadémia  központjába,  Felcsútra.

Nem ez lesz az első focipálya aminek alkalmazkodnia kell a helyi adottságokhoz [földrajzi, nem politikai, a szerkesztő csajának megjegyzése]. Az alábbiakban az új Puskáshoz hasonló, a környezethez alkalmazkodó, pályákról mutatunk be képeket.

BA11744_4839667a.jpgA Ny Krohnborg új pályája

A norvég negyedik liga küzdelmei a héten kezdődnek újra  a téli szünet után. A Ny Krohnborg csapata alaposan meglepődött, amikor meglátták, hogy a város egy új utat épített, ami a tizenhatoson belül szeli át a  pályát.

Braziliában  mindenhol van focipálya de a Mészöly Kálmán által átadott műfüves pályák nagyfokú geometria adottságainak nyomába sem lépnek.

Rua José Tartini, Capão Redondo, São Paulo.jpg Valahol Sao Paulo-ban. Mágnestáblás szakértőink szerint a széleket jobban is kihasználhatnák a helyiek. 

R. Dr. Lauro Ribas Braga - Jardim São Luís.jpgSzintén Sao Paulo. Somália itt tanult meg egyeneset rúgni a labdába, de ezért nem mind a két félidőben dicsérték meg.

campo-da-rua-pedro-agulha-de-figueiro-no-jardim-sao-luis-1346643356739_956x500.jpgMég egy brazil pálya.  Mi számít lesnek?

Float.jpgSzingapúrban a vízen úszik a focipálya (meg a labdaszedők).

phuket-sail-tours.jpgOLLÉ program, Thailand.

baum-auf-fussballfeld.jpgA fa a stadionban elv. Egy Kocsis Lajos szintű irányító a fa árnyékából osztogat.

weird field.jpg

Erre a pályára a ligakupa döntő sem készítené fel a csapatokat. A kiserdőben viszont lehet csibészkedni.

undulated-soccer-pitch-in-kroksback.jpgMalmö. Nem csak Torghellétől pattanna el a labda.

soccer-field-with-moat.jpg

WTF?


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr55245726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bcs csl 2013.04.25. 12:57:59

Csak egy tipp: érdemes lenne összegyűjteni, hogy az MLSZ az utóbbi pár évben hány millió Ft bírságot gyűjtött be, miközben nem történt semmi rendbontás a lelátókon.

Sir Nyű 2013.04.25. 20:41:45

Az utsó 3 nagyon jó!
süti beállítások módosítása