Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Dzsudzsák autói

2013.06.02. 16:38 A szerethető dózsás

2006.10.27.

kep_020.jpg

A decemberben 20. születésnapját ünneplő játékos Suzuki Swift típusú autójával belerohant egy mikrobuszba, kórházba került, ahol néhány napig megfigyelésre bent tartják. Az ütközés uátn mentőhelikopterrel szállították kórházba az utánpótlás válogatott labdarúgót, aki viszonylag szerencsésen megúszta. Állapota stabil, a fején tátongó sebet össze kellett varrni, kisebb agyrázkódása van, valamint a bal kézközépcsontja eltört, amit meg kell majd műteni (a kép illusztráció, a nyírlugosi utakat jól ismerő szerkesztő szerint élethű).

2012. 12. 19.

15_o_dzsudzsak1_grebb.jpgA focista Budapesten a Porsche Panamera GTS típusú autójával hátulról szaladt bele a vétlen sofőrbe, a fekete sportkocsi eleje megrongálódott. Dzsudzsák Balázs higgadt volt és elismerte, hogy ő okozta a balesetet.

2013.05.02.

20130602_1000_ko_resize_lg.jpgA labdarúgó egy megcsúszó autót akart kikerülni [megtolja az oldalvonal mellett és megpróbál lendületből elmenni, a szerkesztő megjegyzése], amikor elveszítette a kontrollt saját gépjárműve felett és végigcsúszott azzal az autópálya melletti rézsün. Hátulról érkezett egy másik autó, amely a Dinamo Moszkva légiósának járgányába csapódott.

Megkérek minden fociszerető embert, hogy ha Dzsudzsák Balázs Magyarországon tartózkodik, maradjanak otthon!

Dzsudzsi további autóiról itt olvashat: klikk

Címkék: dzsudzsák fodbal


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr515340450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemzeti hazafi 2013.06.03. 21:06:41

Érthető, hogy nem valami papírautót vezet, hanem minden balesetéből tanul, és pénzügyi mozgásterének bővülésével egyre többet áldoz a biztonságra.

Ha csak 100-zal vagy 105-tel is haladt, amikor gellert kapott az autó, csak gondoljunk bele, mekkora szerencse, hogy Lamborghinival volt, és nem Trabant DeLuxe-szal.

A helyében Hummert vennék a biztonság végett, az nem rongálódik nagyon, ha meghúzunk vele egy házat, telefonfülkét, vagy éppen egy másik autót.
süti beállítások módosítása