Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Focivízió, negyeddöntő: 2/4

2016.05.02. 21:16 Püspök utcai gombaszedő

Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk jelen sorozatunkban.

A játék lefolyása roppant egyszerű: a csoportköröktől a döntőig haladva, minden héten kiválasztunk az aktuális forduló országainak zenéiből egyet, majd közönségszavazás következik. A győztesek továbbjutnak a következő fordulóba, és újabb versenyművel jelentkeznek majd, a vesztesektől könnyes búcsút veszünk. A sorsolás és csoportbeosztás azonos az EB-ével.

focivizio.jpg

Eredmények

 Nehéz fordulón vagyunk túl, talán még egy antiballisztikus Vacsoracsata-epizóddal is felért. De a németek megint nyertek. A németek mindig nyernek.

Albánia 50% Albánia 47,6%
Ukrajna 50%
Oroszország 42,9% Németország 52,4%
Németország 57,1%
Csehország 71,4% Csehország
Anglia 28,6%
Svájc 64,3% Svájc
Törökország 35,7%
Lengyelország 46,2% Franciaország
Franciaország 53,8%
Ausztria 53,8% Ausztria
Belgium 46,2%
Olaszország 68,8% Olaszország
Spanyolország 31,3%
Szlovákia 6,7% Magyarország
Magyarország 93,3%

 

Csehország – Svájc

Nem lennénk meglepve, ha az előző forduló picit megfeküdte volna az olvasók gyomrát, ezért most jóval könnyedebb műfajra esett választásunk. Ha még ennél is könnyedebb lenne, kötelekkel kéne lehorgonyozni, hogy ne repüljön el...

Előfordul olykor, hogy a hanyatló Nyugaton felnőtt ismerőseim nekem szegezik a kérdést: milyen volt az élet a vasfüggöny mögött? Ilyenkor mindig zavarban vagyok, mert hát milyen is volt? Kinek milyen, sokan voltunk sokfélék. De ha szavak helyett egy dallal is válaszolhatnék (mindenki szerencséjére egy bírósági végzésből kifolyólag ezt nem tehetem), akkor ez lenne az.

Az izzadt szocialista akolmeleggel ellentétben a fejlett és dinamikus Svájc fő exportcikkei a következők: diszkrét pénzügyi szolgáltatások, jódlizás, aktív eutanázia és DJ Bobo.

Címkék: focivízió


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr498680898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millerdraft 2016.05.03. 09:50:36

Karel Got fussballgot....ja nem, de akkor is veri Dj izét :-D
süti beállítások módosítása