Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Kiszabadult a balta nélküli gyilkos

2013.06.10. 21:04 A szerethető dózsás

Picture-91.png

Harvey Almorn Updyke teljes menetdíszben

Harvey Almorn Updyke nem bírta elviselni, hogy 2010-ben az Alabama 24:0-ra kikapott a Cam Newton (jelenleg a Carolina Panthers quarterback-je) által vezetett Auburn-től és elhatározta, hogy afféle baráti zrikaként kiírtja az auburni egyetem jelképét, a Toomer's Corner 130 éves tölgyfasorát. Ez baltával nagy és hangos munka lett volna,így a mindenre elszánt drukker meglocsolta a fákat egy pár kanna gyomírtóval.

Auburn-Tree-Poisoning.jpgA tölgyfák alatt százezer ember ünnepelte a meccsek előtt és után az auburni csapatot. A győzelem után a fákat (a pénztárszalag arrafelé ismeretlen) budipapírral ékesítik a szurkolók. 

A gyerekcsínynek semmiképpen nem nevezhető tettet ráadásul egy 62 éves rendőr követte el az ellen a fasor ellen amely alatt az auburni egyetem szurkolói a csapatuk győzelmeit ünneplik. Bár tettét titokban követte el, de mit ér egy éjszaka Pamela Andersonnal, ha nem mesélhetjük el a barátainknak. Nos a famérgező betelefonált egy élő rádióműsorba és büszkén elmondta mit tett. Mire letette a telefont a rendőrautók már úton voltak érte.

alabama-auburn.jpgAz MLSZ már dolgozik, hogy így megteljenek a stadionok.

Az Alabama-Auburn meccs az egyik legnagyobb rivalizálás az ameriaki egyetemi fociban. Az első meccset 1893-ban játszották, azóta Alabama 42-ször, Auburn 34-szer győzött. Nem minden évben játszottak, mert a két egyetem között időnként olyan rossz volt a viszony, hogy a meccset nem lehetett megszervezni. A legutóbbi meccsükön Alabama 49:0-ra nyert, azaz további fák élete nem forgott veszélyben.

512x.jpgA szomorú tett emlékműve.

harveyTree.jpgVajon a nagy fák bosszút álltak a börtönben?

Harvey Updike már csak a börtönben kapott észbe és először tagadni kezdett, később azt mondta nem volt beszámítható állapotban. Három évet kapott, ebből 6 hónapot kellett letöltenie, a többit 5 évre felfüggesztették. Harvey nem mehet többé a pályák környékére, nem teheti be a lábát a boltba, ahol a vegyszereket vette. Az elkövetkezendő öt évben este hét óra után nem tartózkodhat a lakásán kívül.

AP Photo_Dave Martin.jpgA fanyűvő ma szabadult, gyanítom otthon úgy fogadják, mint a baltás gyilkost (fotó: Dave Martin, AP).


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr295354583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása