Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Márciusi őrület: Hihetetlen sérülés

2013.04.01. 03:34 szilvapálinka

márciusi őrület folytatódott, a hétvégi forduló után már csak négy csapat maradt versenyben: 1. Louisville, 9. Wichita, 4. Syracuse és 4. Michigen. A csapatok előtt az előzetes besorolásuk szerepel. A két 4. helyen kiemelt, a Syracuse és a Michigen egymás ellen játszik, elődöntőbe jutásuk, ha is nem  óriási meglepetés, de szokatlan. A negyedik helyen kiemelt a saját ágán általában az első helyen kiemelttel találkozik,  ebben az évben azonban az első helyen kiemeltek hamar búcsúztak. A másik ágon a toronymagasan esélyes Louisville a Wichita csapatával találkozik. Wichita, az elődöntőbe jutásért már kiejtett egy első helyen kiemelt csapatot, most a döntőbe jutásért újra ezt kellene tennie. Figyelem sokkoló kép és videó következik!

B.jpg

A pályán levők rosszul lettek: a sípcsont 10 centis darabja látszik ki a játékos lábából. 

A negyeddöntőket azonban beárnyékolta egy hihetetlen sérülés. A Louisville Duke meccsen Kevin Ware a Louisiville játékosa felugrott egy dobást blokkolni és a talajra érkezésekor valami olyan szerencsétlenül esett el, hogy két helyen tört el a lába, a nyílt törés látványától mind a két csapat játékosai rosszul lettek. A szerencsétlenül járt játékos azt kérte a csapattól nyerjenek. A Lousiville innen kezdve megállíthatatlan volt és fölényesen nyert.

 

Az 57. másodpercben takarják be a szemüket.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr685186701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása