Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Buziztak: 3 meccs eltiltás

2013.04.17. 19:07 A szerethető dózsás

''Fucking fag'' olvashatjuk le Gordon szájáról, 3 meccset kapsz mutatja Johnson

Alan Gordon, a San Jose csatára lebuzizta Will Johnson-t. Will Johnson rögtön mutatta is Gordonnak, hogy ezért az amerikai labdarugó szövetség szabályai szerint 3 meccset fog kapni. Johnson válasza nem csak ennyi volt, később hatalmas gólt is lőtt amivel a Portland 1:0-re verte a San Jose-t

Johnson győztes gólt lőtt válaszul

Gordon három meccset kapott, illetve négyet, mert az esettől függetlenül két sárgával ki is állították. Az eltiltás mellé pénzbüntetés is járt, és ami ennél is fájdalmasabb, diszkrimináció ellenes felvilágosító tanfolyamra is be kell íratkoznia.

Will Johnson nem véletlenül tudta, hogy a buzizásért 3 meccs eltiltás jár. Korábban a seattle-i  Marc Burch is hasonlókat mondott róla, aki szintén három meccset kapott. Hogy miért ő a célpont azt ő is szeretné tudni: családi képek itt.

Ne buzizz kampány


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr805231763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása