Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Rövid lesz az uborkaszezon -Ajánló a nyárra!

2013.06.19. 18:52 Rich.mond

Drága olvasóink! Mint bizonyára nem kerülte el éles szemüket, az elmúlt napokban erősen megritkultak a posztok. De ne higgyék, hogy csak a hőség miatt hanyagoljuk a blogot! Sajnos június második fele a legeseménytelenebb időszak a hazai és a globális labdarúgásban –hacsak nincs EB, vagy VB. De ugyebár idén egyik sincs.

Fodbalistáink szabadságon vannak, még az EL/BL ellenfeleiket sem tudjuk a 2012/2013-ban vitézkedő magyar csapatoknak. A válogatott játékosaink is legfeljebb a közúti forgalomra jelentenek veszélyt, mintsem a román kapura. Ilyenkor még a managerek is takaréklángon üzemelnek, csupán rutinból dobnak be egy gumicsontot, miszerint XY iránt érdeklődik a Chelsea, a Görögországban kispadra szorult tehetségünkre számítana a Dortmund, az NB1-ben jó félszezont magáénak tudó, szép pálya előtt álló magyar játékos pedig kipróbálná magát külföldön. A fenti példák csupán illusztrációk! No de lássuk, mi lesz a Válogatott Blogon június végén és júliusban! Olvassanak tovább, megéri!

Már a nyáron elkezdünk szurkolni

Továbbra is lesz Megyei Manna. Mivel klubcsapatainkra Európa már a nyár derekán kíváncsi, ezért hamarosan jelentkezünk nemzetközi kupariválisaink elemzésével- Feröer, vagy Kaukázus, mi mindent kiderítünk! Közben fél szemmel figyelemmel kísérjük válogatott kerettagjaink mozgását a játékos piacon. Alig várjuk már az NB2-es mezőny véglegesítését és az NB3-as csoportok kialakítását. Betta pedig a 2013/2014-as szezonban is várni fogja a tippelőket. 

Betta a Mezőkövesd bajnoki győzelmét sem tartja kizártnak

Idén már tényleges nyereményekkel! És nem felejtjük el a romániai utazási információkat megosztani önökkel- főleg a vonatos túrát fogjuk propagálni, ha már a sajtótájékoztatótó szervezésétől sem riadtunk vissza.

Irány Bukarest! Kép: www.ultrasliberi.hu 

Aki esetleg nem kel útra Bukarestbe, annak pedig a válogatott szünet alatt meghirdetett Amatőrök Hétvégéjét szeretnénk népszerűsíteni –első próbálkozásunkkal ellentétben most sem mínuszok, sem hóvihar nem valószínű, ellenben soha nem látott erős mezőnnyel jelentkező alsóbb ligák igen!

Az amatőr foci is a mi focink! (www.dzsajbhim.hu

Kivételes módon még egy könyvet is figyelmükbe fogunk ajánlani, hiszen egyik  szerkesztőtársunk regénye az ősz elején fog megjelenni a tervek szerint –a téma természetesen a magyar labdarúgás. Nevezhetjük szurkolói regénynek, tanulmánynak, vagy akár korrajznak. A lényeg, hogy a mi kis valóságunkat olvashatjuk vissza a majd 400 oldalas könyvben. De erről még később lesz szó bővebben.

Köszönjük eddigi figyelmüket, továbbra is számítunk megtisztelő figyelmükre. Ez nem csupán üres frázis. Mivel magunk is műkedvelő bloggerek vagyunk, ezért tényleg sokat jelent nekünk, hogy első fél évünkben több, mint 80 ezren látogattak el hozzánk, közel 200 ezerszer kattintva valamelyik írásunkra. A második fél évben Önökkel/Veletek ugyanitt!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr575369507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása