Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Így kerestetek ti

2014.01.13. 11:44 Püspök utcai gombaszedő

Mivel blogunk egyéves születésnapját ünnepli, itt az ideje visszatekinteni arra, hogy milyen úton-módon tévedt ezen oldalakra a megfáradt webutazó. Persze legtöbbetek viszonylag egyszerű módon talált ránk: a Facebookon vagy egy fórumon keresztül, esetleg valami sportjellegű témára rákeresve. De némelyek útja valamivel kacifántosabb volt ennél.

Alighanem csalódás volt az első reakciója annak a látogatónak, aki a kocsmák karácsonykor keresésre Richmond szerzőtársunk kiváló könyvét találta meg. De tán mostanra már ő is belátja, hogy a magas irodalom nemesebb időtöltés a céltalan alkoholizálásnál.

Lipcsei Betta melle sem található meg itt semmilyen formában, bár ki tudja, mi lesz a szezonvégi főnyeremény tippeldénkben. Általában is elmondható, hogy nagyon sokan kerestetek nálunk szexet, szexpartnert Dabastól Biatorbágyig. Ebben mi semmi kivetnivalót nem találunk, de ha nagyon rosszindulatúak akarnánk lenni, azt is mondhatnánk, hogy a szex állatokkal zala megye keresés legsötétebb gyanúnkat igazolja be. Pedig mi még külön foglalkoztunk is a megye futballjával és érdekes nevű csapataival.

Vannak aztán könnyen teljesíthető kérések is: a bagoly angolul úgy van, hogy owl, Bergoglio eredeti neve Bergoglio, azt meg, hogy mit jelent az hogy fanta? leginkább Maribor szerzőtársam tudná elmesélni. Fogsor egyenesítés mennyi idő? – kérdi egy érdeklődő fiatalember, mi úgy saccoljuk, hogy egy jobbfajta ustawkában kb. négy-öt perc, attól függően, hogy mennyire közel áll az arcvonalhoz a delikvens. Na és persze önök kérték jelleggel a Koplárovics Béla dal is meghallgatható nálunk.:

De néha tanácstalanok vagyunk, se válogatott tojótyúk, se úszómester síp árak témában nem vagyunk otthon, és mivel fodrászok se vagyunk, a "Valderrama Xavier Fellaini" titkot sem tudjuk elárulni. Azt pedig mi is nagyon szeretnénk tudni, hogy sunyi emberek ellen mit tegyünk.

A legjobban mégis azt szeretjük, amikor a kereső maga nevettet vagy informál. Amig élek én nem érdekel más csak a nagy csöcsök, dúdolta nekünk alighanem egy kiábrándult diósgyőri szurkoló. Azt is megtudtuk, hogy Cusquena csak a jó sör (köszönjük a tippet, majd kipróbáljuk), hogy Zombori Sándor fingott (ezt mindig is sejtettük, de nem tudtuk eldönteni, ő volt-e vagy Hegyi Iván), annak meg külön örülünk, hogy valaki "magyar roman szex kifejezesek"-hez szeretett volna általunk hozzájutni, igaza van, nem szabad mindig csak azt a fránya ellenségeskedést szítani.

És ezzel el is érkeztünk a képzeletbeli dobogóhoz, már ami a legfurcsább, legmegdöbbentőbb vagy legmulatságosabb keresőkifejezéseket illeti. A bronzérmet a párizsban járt az a geci ősz nyerte meg, tökéletesen indokolatlan, ámde remekül időzített trágárságáért. Önirónia kategóriában toronymagas győztes, összetettben viszont sajnos csak második lett miattam nem járnak a családok meccsre.

De a királykategória győztese minden kétséget kizáróan bajusz retro bár újpest, amiben a magyar futball minden lényeges eleme bennfoglaltatik piciben, mint egy apró hógömbben, aminek a közepén hóember helyett Mészöly Kálmán áll egy frissen avatott műfüvesen, körülötte meg hullanak a miniatűr tippmix-szelvények.

bajusz.jpgMéltán zártkörű rendezvény (forrás: Facebook)

Hát ennyi fért bele az első évünkbe, köszönjük a remek perceket olvasóinknak (és keresőinknek). Szeretnénk azt hinni, hogy minden idetévedt vándor rendszeres olvasónkká vált (kivéve azt a kollégát, aki a "bobál dávid szex" kulcsszóval próbálkozott, őt nem szeretnénk látni a továbbiakban), de jobb, ha nem áltatjuk magunkat: 2014-ben is keményen meg kell dolgozzunk azért, hogy minél több focibuzisportszerető pajtás tetszését elnyerjük.

Címkék: humor agymenés


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr545749520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása