Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Magyarország - Románia 17-21 (10-8)

2013.12.12. 23:59 Fradista Utazó

A mérkőzésről több okból sem szeretnénk részletes értékelést írni.

Ellenben úgy éreztük, szeretnénk képeket is feltenni mindazokról, akikkel meg voltunk elégedve:

magyar-roman-kezilabda-valogatott(1)(650x433).jpg

Ezúton is elnézést kérünk azoktól a szurkolóktól, akik kiutaztak a mérkőzésre, de technikai okokból nem fértek rá az MTI fenti és Lendvai Róbert lenti fényképére.

hun-rou.jpg

Egyetlen észrevétel még. A magyar válogatott a VB-n lejátszott három teljes mérkőzést, és a negyedik meccsből 46 perc 52 másodpercet úgy, hogy Hajdu János szövetségi kapitány nem kért időt (erre mérkőzésenként három alkalommal volna lehetősége). Aztán 14-15-ös román vezetésnél úgy érezte, eljött az idő. Ezt követően a magyar csapat játéka végképp összeomlott: 16-16-ig még kitartott a korábbi lendület, majd egymás után hat támadást rontottunk el, és ezzel elveszítettük a mérkőzést.

Kedves János, értjük a korábbi meccseket, és szeretnénk javasolni, hogy, ha egy mód van rá, a hátralévő mérkőzéseken se kérj időt!

Ajánlhatunk könyvet Karácsonyra? Városok, stadionok kocsmák. Igazi magyar futballregény, a magyar labdarúgás egy igen sötét évtizedéről - számtalan olyan örömről, bánatról, amit csak egy magyar szurkoló ismerhet és élhet át. Kapható többek között Miskolcon az Auchanban, a és a Pátriában (Fókusz könyváruház). Budapesten a Fókusz Könyvesboltban, az Újbuda Könyváruházban, a Pécsett a Fókusz Könyvesboltban, Győrben a Líra Könyváruházban (Intersparban), Szegeden a Fókusz Könyváruházban, Egerben a Tescoban, és a Magvető Könyvesboltban, Debrecenben a Líra Könyváruházban és a Mods Storeban. Ezen felül országszerte a Líra és Lant könyvesboltjaiban.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr35689146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása