Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Válogatott Blog

2015.06.01. 20:46 Rich.mond

Kedves Olvasóink és reménybeli Olvasóink! Mindenek előtt szeretnénk megköszönni eddigi megtisztelő figyelmüket, észrevételeiket, építő kommentárjaikat. Ha egy oldalt a szerkesztők kedvtelésből, saját szabadidejükben szerkesztenek és bővítenek, akkor talán nem közhely azt mondani, hogy két fontos dolog létezik számukra: olvasóik kitartó figyelme és visszajelzése. Hála Önöknek, immáron harmincadik hónapja várja önöket nagy szeretettel és folyamatosan megújuló tartalommal Magyarország legnagyobb független sportblogja, a Válogatott Blog.

Most azokhoz is fordulnánk, akik még nem olvasták bejegyzéseinket, vagy csak ritkán kattintottak a valogatott.blog.hu-ra. Egy kis kedvcsinálót készítettünk a jövőre nézve, illetve  egy kis válogatást (közel)múltbéli munkáinkból. Mivel sok esetben ad-hoc kerülnek fel írások az aktuális eseményekre reagálva, ezért elsősorban állandó rovatainkból és témáinkból gyűjtögettünk.(Kattintsanak bátran a linkekre!)

Ha hazai labdarúgás, akkor már csak a blog nevéből adódóan is kiemelt figyelmet fordítunk a magyar labdarúgó válogatott szereplésére (az U-válogatottakéra is) – bizony, néha még a hölgyekére is!

Megesik, hogy nosztalgiázunk a kétezres évek nagy idegenbeli túráiról, de egészen komoly visszaemlékezéseket is olvashatunk a nyolcvanas évek magyar focivilágáról. Vagy két évtized elfeledett hálóőreiről. Nálunk egykori kiválóságaink születésnapjáról is megemlékeznek az Osztálynaplóban. Az Időkapszula minden egyes bejegyzésére igen büszkék vagyunk. Ahogy Szegedi Péter kiváló munkáira is, amelyek nem ritkán 120-100 évvel röpítenek minket vissza az időben az előző század Magyarországára. A Tíz ellopott év pedig - ahogy a nevéből is sejteni lehet - 2004 nyarától tekint vissza a magyar labdarúgás eseményeire.

Természetesen szerkesztőink klubszimpátiától függően megírják véleményüket arról, hogy mi folyik éppen kedvenc csapataik háza tájékán – legyen az a Budapest Honvéd, a Diósgyőr, esetleg a Ferencváros. De nehogy azt gondolják, hogy nekünk derogál szétnézni az alacsonyabb osztályokban! Szó sincs róla!

Kiemelt figyelmet fordítunk az NB III küzdelmeire, de jó néhány írásunk foglalkozik a megyei szintű labdarúgássalvagy a budapestivel.

És akkor még mindig ott vannak az általánosabb témák, szerencsére az MLSZ mindig tesz róla, hogy legyen miről írni. Bajnokság-átalakítás (hálás téma, lásd még itt...), szurkolók, netalántán maga a becses szervezet...

És persze ujjbegyeinket a nemzetközi futball ütőerén is rajta tartjuk. Anglia? Németország? Itália? Ausztria? India?Vagy ugorjunk el Grönlandra? Esetleg menjünk Alianza Lima meccsre Peruban? Tallózzon ezen a linken további extrém helyszínek megtekintéséhez!

Grönlandi B-közép

Szeretik a kézilabdát? Ki ne hagyják Fradista Utazó elemzéseit! Ha „képben szeretnénk lenni” a magyar és a nemzetközi kézilabdával, akár az utánpótlás-csapatok eredményességével, akkor mi is őt olvassuk. Ahogy az MLSZ, úgy az MKSZ sem tud úgy átalakulni, hogy ne legyen meg a véleményünk róla.

Ha büszkék vagyunk az Időkapszulára, ugyanez mondható el a Sportcsaládok sorozatra, ahol gyakorlatilag minden sportág kiválósága előtt fejet hajtunk.

Mivel rövidke bejegyzésre készültünk, ezért sajnos nem tudjuk mind az 1200 írásunkat egyszerre megmutatni önöknek. Pedig a labdarúgás és a kézilabda mellett helyet kap itt a kajak-kenu, a kosárlabda. De csatolhatunk korcsolyát is, hogy elmerüljünk a jégkorongban, vagy a gyorskorcsolya eseményeiben.

Néhányunk rajong a küzdősportokért is, ezért is szerettük volna bemutatni a kung-fu-t és a muay thait.

És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban: szeretnek önök tippelni? Nálunk megtehetik! Nem kisebb szaktekintély, mint maga Betta fog segédkezni. Reméljük Önöknek is annyi szerencsét hoz majd, mint anno a Siófoknak.

Apropó, Betta! Ha ön nem kizárólag a sportolói kvalitásaik miatt rajong  hölgyekért, vagy férfiakért, akkor is jó helyen jár!

És ha még ez sem volt elég, akkor olvassanak bele a szerkesztők által írt könyvekbe, a fent már megemlített Szegedi Péter által írt Riválisokba, Sztancsik Richárd regényébe, a Városok, stadionok, kocsmákba, esetleg a Dénes Tamás - Lakat T. Károly - Hegyi Iván hármas által jegyzett Helyünk a kupanap alatt c. gyűjteményébe, amelynek elkészítésében két szerkesztőtársunk is aktív szerepet vállalt.

Egyszóval biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja nálunk a kedvére való tartalmat. Olvassanak és kövessenek minket a jövőben is! - Kövessen minket a Facebookon is!

Szeretettel várja Önöket a Válogatott Blog szerkesztőgárdája.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr397499460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása